Medlemsskab | Silkeborg Teaterkreds

Silkeborg Teaterkreds Velkommen i det levende teater!

Kontingent 2020:
⁃ Familier og par: 200 kr.
⁃ Enlige: 100 kr.

Medlemsfordele:
 • Sæsonens program sendes elektronisk til medlemmer ca. 1. maj før det offentliggøres sidst i maj, således at du som medlem kan bestille billetter før ikke-medlemmer og dermed få de bedste pladser i teatret. Pladserne i salen fordeles i den rækkefølge bestillinger modtages, og der tages videst mulige hensyn til særlige ønsker.
 • Du kan købe medlemsskab og billetter on-line på www.jmts eller indlevere bestillingen til JYSK MUSIKTEATER eller sende den med brev.
 • Du/I får rabat på 20% fra og med første forestilling. Ved køb af 6 eller flere forestillinger samtidig får du 30% rabat. Rabatten ydes kun til én person pr. forestilling eller til to personer pr. forestilling, hvis du har familiemedlemskab. Børn og unge under 25 år får 100 kr. rabat uanset medlemsskab.
 • Bestiller du billetter til flere, som ønsker at sidde sammen skal bestillingerne afleveres samlet til Jydsk MusikTeater. Husk at der skal anføres medlemsnummer på hver kupon for at opnå medlemsrabatten på alle abonnementer.
 • Der er gratis, overvåget garderobe til forestillingerne I den store sal.
 • Medlemstilbud, som ikke fremgår af sæsonbrochuren. f.eks. forestillinger i Operaen, Det Kongelige Teater, Koncerthuset i DR-byen eller ture til andre tilsvarende oplevelser.
 • Som medlem får du de særlige tilbud til reduceret pris.
 • Som medlem har du stemmeret på generalforsamlingen og dermed medbestemmelse på Teaterkredsens virke.
 • Som medlem er du med til at bakke op om en forening, som arbejder aktivt på at få de bedste, nyeste eller mest spændende teaterforestillinger til Silkeborg.
 • Alle interessenter kan modtage elektroniske nyhedsbreve på e-mail fra Teaterkredsen, hvor vi bl.a. omtaler forestillingerne, evt. ændringer i tidspunkter og særlige medlemstilbud. Tilmelding til nyhedsbrevet kan ske på foreningens hjemmeside.
 • Hvis du ikke ønsker at anvende e-mail vil du, som medlem stadig modtage de nødvendige informationer med almindeligt brev. Der sendes dog ikke breve, hver gang der udsendes elektroniske nyhedsbreve.
 • Vejledning i on-line køb af medlemskab af Silkeborg Teaterkreds og billetter med abonnements-rabat


  www.jmts.dk finder du ’Medlemskab Teaterkredsen 2020/21’ og klikker på køb.
  Du kan vælge ”Medlemskab personligt” (1 billet pr. forestilling med abonnementsrabat) eller ”Medlemskab familie” (2 billetter pr. forestilling med abonnementsrabat). For at købe on-line skal du indtaste dine ”kundeoplysninger”. Medlemskabet koster 100 kr. for enlige og 200 kr. for familier.
  Unge under 25 år og studerende med studiekort fra skoler, gymnasium eller seminarium i Silkeborg Kommune betaler kun 100 kr. for at en billet til vore forestillinger. I visse tilfælde mindre.
  Dit medlemsbevis kan printes på samme måde som en billet. Du kan også vælge at få det tilsendt mod betaling af porto.
  Du kan vælge at betale dit medlemskab nu, eller vente til du fra maj måned kan bestille billetter til næste sæson.
  Billetsalget for den nye sæson åbner i maj måned for alle, som var medlem i den foregående sæson. For ikke-medlemmer åbnes billetsalget i juni og uden mulighed for rabat – med mindre du ønsker at tilkøbe et medlemskab.
  Efter at have købt dit medlemskab og være oprettet som ”kunde”, kan du vælge forestillinger ved at klikke ”Køb mere”.
  Som medlem opnår du 20% rabat allerede ved købet af 1. forestilling.
  Ved køb af 6 eller flere af teaterkredsens forestillinger, udløses rabat på 30%. Husk at ændre billetprisen til den rigtige abonnementspris i forbindelse med købet.
  Alle nuværende medlemmer modtager sæsonprogrammet elektronisk som sædvanlig. De medlemmer, der ikke benytter en computer og internet, kan som tidligere bestille på en kupon, der sendes eller indleveres til JYSK MUSIKTEATER.
  Der vil på forhånd blive reserveret pladser for gangbesværede og andre som har behov for særlige pladser.